HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö
Ilmanvaihto

Hyvä ilmanvaihto takaa myös rakennuksen terveyden

Sisäilma on hyvä silloin kun sen olemassaoloa ei edes huomaa. Jotta tuntisit olosi mukavaksi ja virkeäksi, sisäilman tulee vaihtua kerran kahdessa tunnissa. Ilmanvaihdon on oltava koko ajan päällä – ei vain asukkaiden vaan myös rakennuksen terveyden vuoksi.

 

Uudet ilmanvaihtolaitteet ovat energiatehokkaita, helppokäyttöisiä ja niiden toimintaa voidaan säätää perheen vuorokausirytmin mukaan. Ilmavaihdon kautta rakennuksen energiasta poistuu kolmannes, joten sen toimintaan kannattaa kiinnittää huomiota energiansäästönkin kannalta.

Koneellinen ilmanvaihto ja siihen LTO

Nykyaikainen energiatehokas omakotitalon ilmanvaihto toteutetaan koneellisena tulo- ja poistoilmanvaihtona, johon yhdistyy tehokas lämmöntalteenotto (LTO). Näin myös lämmitysenergiaa säästyy. Ilmastointilaite ja jäähdytyksen mahdollistava riittävän ilmamäärän mukainen kanavisto antavat mahdollisuuden kesäaikana myös sisäilman jäähdytykseen.

 

Hyvä sisäilma on kokonaisuus, joka toteutetaan energiatehokkaalla ilmanvaihtolaitteella, keittiön liesituulettimella, puhtailla suodattimilla sekä keskuspölynimurilla, joka poistaa huoneilmasta mikropölyn ulkoilmaan.

 

Tutustu laajaan valikoimaamme:

Laitteet | Läpiviennit ja putkisto | Keskuspölynimurit

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet