HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö
Lämpöpumput

Miksi valita lämpöpumppu?

Tärkeimmät syyt ovat:

Taloudellisuus, mukavuus, ympäristöystävällisyys ja joustavuus.

Maalämpö

Toteutamme niin omakoti- kuin kiinteistökohteet pääsääntöisesti Thermian maalämpöjärjestelmillä. Teemme niin uudis- kuin saneerauskohteita. Meiltä saat järjestelmäsi avaimet käteen asennuksella. Mitoitamme ja suunnittelemme kohteet aina yksilöllisesti ja vastuuntuntoisesti, jolloin saat taatusti toimivimmat ja energiatehokkaimmat ratkaisut. Maalämmön myötä lämmityskustannuksesi alenevat huomattavasti. Maalämpöön saadaan yhdistettyä kätevästi myös käyttökustannuksiltaan erittäin edullinen maaviilennys.

Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumppu kerää energiaa ulkoilmasta. Ulkoilmasta kerätystä energiasta voit nauttia lattialämmityksen, lämpimien patterien tai lämpimän suihkun muodossa. Ilmavesilämpöpumppu on energiatehokas ja tuottaa paljon lämpöä alhaisilla kustannuksilla. Ilma-vesiratkaisut teemme pääsääntöisesti Thermian ja Jäspin lämpöpumpuilla.

Poistoilmalämpöpumput

Poistoilmalämpöpumppu on tehokas monitoimilaite, jolla voit säästää tuntuvasti lämmityskustannuksissa. Poistoilmalämpöpumpussa talosta poistettava ilma ”jäähdytetään” lämpöpumpulla ja ulos puhallettava ilma on n. 5° c. Pumppu siirtää lämmön tuloilmaan, lämpimään käyttöveteen ja vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Poistoilmalämpöpumppu on järkevä ratkaisu etenkin uudistaloissa. Nämä ratkaisut toteutamme pääsääntöisesti Niben lämpöpumpuilla.

Ilmalämpöpumput

Oikein asennettu ilmalämpöpumppu on hyvä peruslämmön tuottaja ja sen avulla normaaleja lämmityskustannuksia voidaan pienentää jopa 50 %. Näin sen hinta on nopeasti maksettu takaisin. Ilmalämpöpumppu myös parantaa merkittävästi sisäilman laatua puhdistamalla kierrättämänsä ilman. Täällä on merkitystä varsinkin esim. siitepölykautena. Kesäkaudella ilmalämpöpumpulla voidaan myös jäähdyttää. Koko lämpimän kauden jäähdytyksen kustannukset ovat normaalikokoisessa talossa vain 50 € luokkaa vuodessa. Ilmalämpöpumpuissa edustamme vain parhaita merkkejä.

 

Tutustu pumppuihin:

https://www.toshibasuomi.fi/tuotteet/ilmalampopumput/toshiba-haori-design-ilmalampopumppu/

https://www.toshibasuomi.fi/tuotteet/ilmalampopumput/toshiba-premium-ilmalampopumppu/

https://www.toshibasuomi.fi/tuotteet/ilmalampopumput/toshiba-polar-ilmalampopumppu/

LTO-järjestelmät

Jos asut tai omistat osakkeen ennen 2000-lukua rakennetusta kerrostalosta, sinun kannattaa miettiä lämmöntalteenottojärjestelmän rakennuttamista. LTO-järjestelmät hyödyntävät lämpöpumpputekniikkaa. Normaalisti 21 asteinen huoneilma puhalletaan taivaan tuuliin, mutta jatkossa ilmasta otetaan noin 18 astetta energiaa talteen, joka hyödynnetään käyttöveden tuotannossa ja pattereiden lämmityksessä. Järjestelmät toteutetaan aina avaimet käteen urakkana ja kohteisiin asennetaan automaatio, jonka avulla tehdään etäsäädöt sekä jatkuva valvonta. Näin ollen päästään parhaimpiin säästölukemiin.

Thermia Turva jopa 14 vuodeksi

Thermia TurvaThermia maalämpöpumpuilla ja ilmavesilämpöpumpuilla on viiden vuoden tehdastakuu, jonka jälkeen on mahdollista hankkia Thermia Turva lisäturvaksi takuun jälkeiselle ajalle aina 14 vuoteen saakka. Thermia Turva astuu voimaan kuudennesta vuodesta lähtien, edellyttäen että vakuutus on hankittu joko asennuksen yhteydessä tai takuuajan umpeuduttua.

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet