HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö
Kylpyhuone ja keittiöt

Toimiva, taloudellinen ja tyylikäs kylpyhuone – ja keittiö!

Kun vanha kylpyhuone alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt, uuden suunnitteluun kannattaa ryhtyä päättäväisesti. Hyödyt ovat kiistattomat. Ilon, puhtauden, hygieenisyyden ja uuden mukavuuden lisäksi vettä ja energiaa säästyy yleensä yllättävän paljon. Etukäteen harvoin ymmärtää, kuinka upeaa on viihtyvyys omassa kylpyhuoneessa.

 

Kylpyhuoneen suunnittelun tärkeimpiä osia on toimivuus; miten kylpyhuone palvelee käyttäjiään. Purkit, rasvat ja hammasvälineet ovat helposti käytettävissä – haluatko tarvikkeet kaapistoihin vai näkyvästi esille? Ja toinen on puhtaanapito: kuinka helppoa kylpyhuone on pitää siistinä. Unohtamatta myöskään taloudellisuutta: Wc-istuimen ja hanojen vaihtaminen tuo kylpyhuoneeseen mukavuuden lisäksi säästöä vesilaskuun.

Kun keittiö kaipaa uudistamista

Omaan keittiöön tottuu – eikä sitä tule katsottua kriittisellä silmällä – vaikka olosuhteet alkaisivat uusimisen tarpeesta jo viestiä. Mutta jonakin päivänä olaan tilanteessa, jossa varsinkin keittiön laitteet alkavat sanoa sopimuksiaan irti – ja huomio kääntyy siihen, mitä nykypäivän kalusteet ja laitteet tarjoavat.

 

Nykyajan taloudelliset hanat, hygieeniset ja käytännölliset altaat sekä tehokkaat liesituulettimet tekevät keittiöstä huomattavasti mukavamman paikan laittaa ruokaa.

 

Tutustu laajaan valikoimaamme:

Hanat | Kalusteet | Altaat ja WC-istuimet

Franke

Vallox

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet