HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö
Varaajat

Varaajat tuottaa lämpimän käyttöveden

Hanakat on oivallinen paikka valita kohteeseesi oikeanlainen lämminvesivaraaja. Vesivaraajan tärkeimmät ominaisuudet ovat soveltuvuus käyttötarpeeseen, sijoitettavaan tilaan ja veden laatuun, kestävyys, edullisuus käytössä, paino, puhdistusmahdollisuus, ympäristöystävällisyys sekä asennuksen helppous.

 

Lämminvesivaraajan koon valintaan vaikuttavat käyttäjien lukumäärä ja heidän vedenkäyttötottumuksensa, käytetäänkö varaajaa myös yösähköllä sekä mahdolliset tilapäiset tarpeet, jolloin lämmintä vettä tarvitaan runsaammin. Voit laskea käyttötarpeesi seuraavasti: koska varaajan vesi on noin 80-asteista, se tuottaa noin 40-asteista suihkuvettä kaksinkertaisen määrän. Viiden minuutin suihku kuluttaa vettä noin 60 litraa, joten sille tarvitaan tilavuutta 30 litraa.

 

Mökille on hyvä valita riittävän kokoinen saunavaraaja tai mökkivaraaja, sillä veden tarve on mökillä usein vähäisempi. Jos käytetään järvi- porakaivo- tai lähdevettä, se vaikuttaa korroosionestoon. Valittavanasi ovat ruostumaton teräs, emali ja kupari.

Jämptisti, turvallisesti ja asennettuna

Meiltä saat lämminvesivaraajat suomalaisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin ja mikä mukavinta, suosituksen, mikä malli sopisi omaan käyttöösi parhaiten. Asennamme erilaiset lämminvesivaraajat myös turvallisesti paikoilleen. Asennus hoituu nopeasti ja hinta ei päätä huimaa.

 

Jos olet vaihtamassa varaajaa, puramme myös vanhan ja kierrätämme sen. Opastamme sinua myös uuden laitteesi taloudellisessa käytössä sekä huollamme laitteen, jos sen käytössä ilmenee ongelmia.

Haato

Jäspi

Onnline

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet