HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö
Läpiviennit ja putkistot

Kattotarvikkeet koneelliseen poistoilmanvaihtoon

Meiltä löydät niin läpiviennit kuin huippuimurit erilaisille kattomateriaaleille ja kaltevuuksille. Valikoimaamme kuuluu erittäin paljon poistoilmanvaihtotuotteita ja kattotarvikkeita sekä jyrkille että loiville katoille. VILPE®-poistoilmanvaihtotuotteet pitävät sisäilman raikkaana ja rakenteet tuulettuvina.

Keittiön ilmanvaihdossa tekniikka ja ulkonäkö yhdistyvät

Keittiön ilmanvaihto on osa ilmanvaihdon kokonaisuutta. Keittiössä ilmanvaihdosta sekä käryn ja kosteuden poistosta huolehtii moottorillinen liesituuletin tai liesikupu, joka on yhdistetty huippuimuriin tai ilmanvaihtolaitteeseen.

 

Koska liesituuletin ja liesikupu ovat kodin sisustusilmeeseen vaikuttavia laitteita, niiden hankinta tehdään useimmiten esteettisin perustein. Tyylikkyytensä lisäksi laitteiden tulee kuitenkin olla myös tehokkaita ja hiljaisia.

Hanakoilta liesituuletin osana kokonaisuutta!

Valitsemalla asiantuntijan luona liesituulettimen yhdessä muiden lämmityksen ja ilmanvaihtojärjestelmään kuuluvien laitteiden kanssa voit olla varma järjestelmän teknisestä ja optimaalisesta toimivuudesta. Franken laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja perinteisistä malleista aina alan huippu-uutuuksiin.

Franke

Vallox

Vilpe

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet