HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö
Keskuspölynimurit

Keskuspölynimuri vie mikropölyn ulos

Pölylaskeuma on meille jokaiselle tuttu kotoa ja työpaikalta. Ihmisistä, eläimistä, vaatteista ja asumisesta ylipäänsä aiheutuu pölyä, joka leijailee sisäilmassa. Perinteinen pölynimuri puhaltaa poistoilman sisätiloihin, jolloin sisätiloissa leijuvat pölyhiukkaset saavat vain vauhtia. Lisäksi imurin pölypussin läpi kulkeva imuilma palautuu sisätilaan sisältäen edelleen mikropölyä.

 

Keskuspölynimurissa pöly ja roskat kulkeutuvat asunnon rakenteiden sisällä olevaa pölyputkistoa pitkin esimerkiksi teknisessä tilassa tai varastossa sijaitsevaan keskusyksikköön.

 

Poistoilma ja terveydelle haitallisia pölyhiukkasia sisältävä mikropöly ohjataan poistoputkea pitkin ulos. Näin huoneilmassa olevat, muun muassa hengitystieoireita aiheuttavat allergeenit vähenevät, ilma tuoksuu raikkaalta ja pölyjen pyyhkimisen tarve vähenee. Keskusyksiköt voi varustaa pölypussilla, josta on etua varsinkin allergisille imuria tyhjennettäessä.

Keskuspölynimuri pienellä vaivalla myös vanhaan omakotitaloon

Valmiissa kodissa pölynimuriputkisto on helpoin asentaa yläpohjaan tai useampikerroksissa taloissa välipohjaan. Imurasioille menevät putket pyritään sijoittamaan aina väliseiniin.

 

Putkisto imurasialta toiselle ja imurasialta keskusyksikölle suositellaan vedettäväksi yläkautta, välikatossa tai ullakolla. Seinärakenteiden lisäksi pölyputkiston voi asentaa kiinteiden kaappien sokkeleihin tai komeroihin. Jos imurasiat halutaan asentaa pinta-asennuksena, käytetään lisätarvikkeena saatavaa valkoista pinta-asennuskoteloa, joka viimeistelee asennuksen.

AllAway

Puzer

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet