HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö

Linjasaneeraus, joka toteutetaan asukasystävällisesti

Putkiremontin tärkein osapuoli ja oman asumisensa asiantuntija on aina asukas itse. Siksi tarjoamme hänelle mahdollisuuden vaikuttaa oman asuntonsa viihtyisyyteen, toimivuuteen ja energiataloudellisuuteen. Peruskorjaus on elämisen laadun nostoa.

 

Tekemämme putkiremontti on räätälöitävissä niin taloyhtiön kuin asukkaan tarpeisiin. Yksinkertaisimmillaan linjasaneerauksessa voi olla kyse vaikkapa vain käyttövesiputkien uusimisesta. Normaalisti samassa yhteydessä uusitaan myös viemäri, kylpyhuoneet ja osa sähköjärjestelmistä. Kustannusten kannalta on syytä pohtia hanketta kokonaisuutena, sillä seuraava vastaava tilaisuus esimerkiksi talotekniseen parannukseen voi tulla vasta 40 vuoden päästä. Laajimmillaan uudistetaan lämmitys, ilmanvaihtojärjestelmät sekä sähköistys.

Asukas voi vaikuttaa kotinsa valintoihin

Jokaisella meillä on erityinen suhde omaan asuntoomme. Peruskorjauksen myötä asunto tulee näyttämään ja tuntumaan asukkaan itsensä näköiseltä – kodilta, kun jokainen yksityiskohta henkii kodikkuutta ja omia, persoonallisia valintoja. Esimerkiksi putkiremontin yhteydessä kylpyhuoneen kalusteet voidaan valita etukäteen useasta eri vaihtoehdostamme ja asukkaalla on mahdollisuus vaikuttaa pieniinkin remonttia koskeviin yksityiskohtiin. Peruskorjauksen yhteydessä voidaan toteuttaa laajempikin remontti, sillä yksilöllisistä ratkaisuista muodostuneet kustannukset ovat varsin vähäisiä suhteessa remontin kokonaiskustannukseen.

Tehokas tiedottaminen on kaiken perusta

Meiltä tilattu peruskorjaus toteutetaan asukasystävällisesti, inhimilliset tekijät huomioon ottaen. Tiedotustoimintamme on kattavaa ja sen ansiosta yksilöllisten toiveiden toteuttaminen aikataulussa onnistuu. Yleisimmin tiedotteet jaetaan asuntoihin ja taloyhtiön ilmoitustaululle. Lisäksi asukkaalla on mahdollisuus tavata liikkeemme edustaja kasvotusten asukasilloissa, tiedotustilaisuuksissa ja huoneistokatselmuksissa. Tämän lisäksi hän saa tiedotteita myös taloyhtiösi hallituksen puheenjohtajalta, isännöitsijältä sekä valvojalta ja suunnittelijalta. Haluamme tavoittaa myös sijoitusasunnon omistajat, vuokralaiset ja tilapäisessä asunnossa asuvat osakkaat – siksi yhteydenottoja voi hoitaa myös verkossa.

 

Meille on tärkeää, että remontin aikainen asumisen sujuisi mahdollisimman hyvin – teemmehän töitä asukkaan omassa kodissa. Siksi tiedotamme etukäteen kaikista asumiseen liittyvistä erikoisjärjestelyistä ja otamme huomioon erilaiset elämäntilanteet. Yllätyksistä ei pidä kukaan. Tiedämme, että asukkaat arvostavat ajantasaista tiedotusta ja selkokielisiä ohjeita kuinka toimia remontin aikana.

Älä suotta murehdi asioita – kysy ensin ammattilaiselta

Kenellekään ei liene yllätys, että esimerkiksi mittavasta putkiremontista aiheutuu pölyä, melua ja jopa hajua. Kokeneina urakoitsijoina osaamme auttaa toisiamme arkisten asioiden sujumisessa remontin aikana. Liikkeemme toimiessa pääurakoitsijana tiedotusvastuu on meillä ja jos liikkeemme toimii aliurakoitsijana ts. peruskorjausurakoitsijana, tiedotusvastuu on pääurakoitsijalla.

 

Me autamme sinua etenemään peruskorjaushankkeen valmisteluissa ja suorittamisessa.

Hallitsemme isojen kiinteistöjen lämmitysratkaisut

Asumisen energiataloudellisuus on päivä päivältä polttavampi puheenaihe. Vaihtoehtoiset energiaratkaisut ja lämmitysratkaisut kiinnostavat myös rivitalojen, kerrostalojen, teollisuusyritysten sekä yhteisöjen ja julkisten kiinteistöjen omistajia. Ikääntyvät kiinteistöt ja alati kohoavat energiahinnat mietityttävät kaikkia saneeraajia. Kilpailuttamiseen keskittymällä tai pelkästään lämmönlähdettä vaihtamalla ei ratkaista nykyisen järjestelmän perusongelmia eikä asumismukavuuden parantumista. Hanakat huomioi asukkaiden ja koko kiinteistön näkökulmat ja toteuttaa lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisut suunnittelusta avaimet käteen -toteutuksiin.

Meiltä saat kiinteistöjen kaikki lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät:

  • Kaukolämpö
  • Maalämpöratkaisut
  • Uusiutuvat energiratkaisut
  • Öljy ja kiinteäpolttoaine
  • Lämmönjako ja lämmitysverkoston perussäätö
  • Ilmanvaihto ja jäähdytys
  • Huoltosopimus kiinteistön ylläpitoon

Hankesuunnittelussa luodaan perusta kiinteistön kunnossapidolle

Kun uudistetaan vanhaa lämmitysjärjestelmää, projekti on viisainta aloittaa perusteellisella kartoituksella. Kiinteistön asukkaiden tulee yhdessä päättää, mitä he lämmitysjärjestelmältä toivovat – millaisessa kiinteistössä he haluavat asua.

 

Asiantuntijan avustuksella kartoitetaan lämmitysratkaisun nykytilanne. Energiakatselmuksessa selvitetään nykyisen järjestelmän kunto ja missä määrin vanhaa järjestelmää voidaan hyödyntää uuden rinnalla. Sitten laaditaan kiinteistöstrategia eli tavoitteet, jotka uuden järjestelmän tulisi täyttää, tehdään toimintasuunnitelma sekä laaditaan hankkeelle budjetti. Hyväksytyn hankesuunnitelman ja budjetin jälkeen myös rakennustyöt alkavat.

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet