HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö

Valitse meidät KVV-IV-työnjohtajaksi

Voit sopia kanssamme KVV- ja IV-työnjohtajuuksista. KVV IV-pätevyyden haltijat ovat oikeutettuja toimimaan kiinteistöjen vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtolaitteistojen suunnittelijoina ja työmaan vastaavina työnjohtajina. Kaikilla Hanakat-liikkeen työnjohtajilla on vastuuvakuutus virheiden varalta.

 

Laki edellyttää, että niin uudisrakentamisessa kuin saneeraamisessa kiinteistön vesi- ja viemärilaitteistojen sekä niihin liittyvien laitteistojen sekä ilmanvaihtolaitteistojen asennustöistä vastaa erityisalan työnjohtaja: kvv-työnjohtaja ja iv-työnjohtaja.

 

Työnjohtajan pätevyys- ja kelpoisuusvaatimukset vaihtelevat A-luokasta C-luokkaan kohteen vaativuuden mukaan. Omakotitalotyömaalla kvv-työnjohtajalta vaaditaan yleensä vähintään B-luokan kelpoisuusvaatimusta. Vaativia lämmitysratkaisuja sisältävät pientalot ja vapaa-ajan asunnot voivat kuulua vaativampiin luokkiin.

Kvv-työnjohtaja ottaa vastuun

Henkilön toimiessa kvv-työnjohtajana hänellä tulee olla kuntakohtaisesti hankittu hyväksyntä. Kvv- ja iv-töitä ei saa aloittaa ennen kuin työnjohtaja on hyväksytty kunnan rakennusvalvonnassa.

 

Kvv-työnjohtajan tehtävänä on valvoa, että LVI-työt tehdään määräysten ja ohjeiden mukaisesti. Kvv-työnjohtajalla on myös vastuu hyväksymistään töistä. Siksi on tärkeää, että hänellä tai hänen edustamallaan yrityksellä on myös vastuuvakuutus ja työn suorittajalla rakennustyövakuutus mahdollisten virheiden varalta.

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet