HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö
Kylpyhuoneremontit

Teetä kylpyhuoneremontti ajoissa

Käyttöveteen ja omaan kylpyhuoneeseen kohdistuvat remontit kannattaa teettää ajoissa. Se vaikuttaa merkittävästi sekä veden laatuun, kosteusturvallisuuteen että asumismukavuuteen. Meiltä saat laadukkaista komponenteista koostuvan käyttövesijärjestelmän yllättävän edullisesti.

 

Muista hyödyntää kylpyhuoneen remontissasi kotitalousvähennys, sillä jopa 50 % työkustannuksista kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

Kylpyhuoneen remontoinnissa myös vesikalusteet kannattaa vaihtaa

Käyttövesiremontin yhteydessä kannattaa vaihtaa myös hanat, suihkut, altaat, wc-istuimet ja kuivauspatterit vastaamaan tämän päivän vaatimus- ja mukavuustasoa. Kylpyhuone saa näin yhdellä ja samalla remontilla aivan uuden ilmeen.

 

Kun vaihdat kylpyhuoneeseen kaiken kerralla, säästät aikaa ja rahaa sekä eliminoit mahdolliset vanhojen kalusteiden "heikot lenkit." Uusien vesikalusteiden myötä saat säästöä myös pienemmän vedenkulutuksen myötä, talosi arvo nousee – ja ennen kaikkea – saat turvallisen, toimivan ja tyylikkään ratkaisun vuosiksi eteenpäin.

• Rahoitus 1 000–50 000 €.

• Joustava takaisinmaksuaika.

• Edullinen korko OP-prime + 5,95%*.

• Laskutuspalkkio 7 €/kk.

• Voit saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain.

• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

• Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

• Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron keskimääräiselle luotolle 34 kuukauden laina-ajalla on 7,68 %, kun nimelliskorko on 5,95 %. Luottohinta on 11.109,79 €. (Tilanne 04/2017). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet