HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö

LVI-suunnitelmat kannattaa teettää pientaloasumisen asiantuntijalla

Suunnittelun yhteydessä tehdään useimmat asumisen kannalta merkittävimmät valinnat kohteesi toimivuudesta, viihtyisyydestä, turvallisuudesta ja energiataloudellisuudesta. Valintojen mukaisesti määräytyy myös 90 prosenttia kustannuksista.

 

Suunnittelijan ammattitaidolla ja kokemuksella pientaloasumisesta on merkittävää etua asiakkaalle. Tunnemme talotekniikan osa-alueet, niiden toiminnan, paikalliset viranomaisohjeet sekä alan laajat tuotevalikoimat ja osaamme nähdä ne yhtenä, toisiinsa linkittyvänä kokonaisuutena.

 

Kun rakennat uutta tai saneeraat vanhaa, aloitamme hankkeen perusteellisella kartoituksella, mitä uudelta järjestelmältä haluat. Kerro, mikä on sinulle merkittävää, mitä toivot asumiselta ja kuinka aiot rakentaa. Saneerauskohteissa huomioimme myös rakennuksen taloudelliset vaikutukset toteutettaviin valintoihin. Kuinka vanhaa järjestelmää voi hyödyntää ja mitä voidaan uudistaa.

Koko LVI yksissä käsissä

Pientaloasumisen ammattilaisina huolehdimme suunniteltujen ratkaisuiden toimivuudesta ja taloudellisuudesta. Voit hyödyntää myös alan viimeisimmät uutuudet ja tutustua niihin liikkeessämme.

 

LVI-suunnitelmien yhteydessä saat halutessasi tarjouksen ja suunnitelman toteutuksesta pitävine aikatauluineen – vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Kun asioitasi hoitaa yksi taho, kaikki on paljon selkeämpää – ja myös edullisempaa.

 

Asennuksen yhteydessä suoritamme käyttöönotto-opastuksen, jolla haluamme varmistaa että laitteiden käyttö on turvallista ja että ne toimivat parhaalla hyötysuhteella, energiaa säästäen.

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet