HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö
Kaukolämpö

Kaukolämpö on vakaata ja turvallista

Taajama-alueilta tuttu kaukolämpö eli kaukolämmitys on toimintavarma, hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen ja ympäristöystävällisin lämmitysmuoto. Sen hinta ei heilahtele merkittävästi muiden energiahintojen mukaan.

 

Kaukolämpöä tuotetaan lämpöä ja sähköä tuottavissa voimalaitoksissa ja lämpökeskuksissa. Lämpö siirretään käyttäjille kaukolämpöverkossa kiertävän kuuman veden avulla. Kaukolämpö sopii tiheästi rakennetulla alueella sijaitseviin pientaloihin. Se on vaivaton lämmitysmuoto eikä vaadi juurikaan huoltoa.

Lämmönjakokeskus – Me asennamme ja huollamme sen

Kaukolämpöverkosta lämpö siirretään talon lämmönjakokeskukseeen, jossa on oma lämmönsiirrin tilojen lämmitykselle ja lämpimälle käyttövedelle. Lämmönsiirrin erottaa kaukolämpöverkon veden ja talon lämmönjakojärjestelmän toisistaan.

 

Pientalon lämmönjakokeskus on tehdasvalmisteinen kokonaisuus, johon kuuluu lämmönsiirtimien lisäksi säätölaitteet, kiertovesipumput, paisunta- ja varolaitteet, mittarit ja sulkuventtiilit.

 

Kaukolämpöä käyttävän asukkaan ei tarvitse olla huolissaan käyttöveden riittävyydestä, koska erillistä lämminvesivaraajaa ei tarvita. Lämmönjakotapana voidaan käyttää patteri- tai lattialämmitystä.

Jäspi

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet